Kuulonsuojaus

Kuulonsuojaus on tarpeellista, jos ei saa selvää melun takia toisen puheesta metrin etäisyydeltä. Kuuloa voi suojata vähentämällä altistusta melulle tai käyttämällä kuulosuojaimia.

Kuulostudio valmistaa yksilöllisiä kuulonsuojaimia sekä uima- ja unitulppia.

Yksilölliset kuulonsuojaimet -20%

Kuulonsuojaimet suojaavat sinua melulta ja näin ollen vakaviltakin kuulovaurioilta. Suojaimet soveltuvat erityisesti esimerkiksi muusikoiden käyttöön, meluisaan työympäristöön, ja moottoripyöräilyyn. Pehmeät ja joustavat kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti, joten ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti. Voit valita suojaimiin mieleisesi värin lukuisista eri vaihtoehdoista.

Kuulostudion kuulonsuojaimiin kuuluu yhdet Dm- merkkiset suodattimet. Vaimennusvaihtoehdot suodattimissa ovat 15dB, 20dB tai 25dB. Lisävarusteena kuulonsuojaimiin on saatavilla erikseen myös niihin liitettävät kuulokkeet.

Saat meiltä nämä mahtavat kuulosuojaimet alennettuun hintaan 166,40€ (normaali hinta 208€). Tuotteeseen sisältyy yhdet suodattimet. Suojaimien toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Tarjous on voimassa kaikissa toimipisteissämme helmikuun 2018 loppuun asti.

Hinta: 166,40€

Uimatulpat

Kuulostudiosta voi myös tilata yksilöllisiä uimatulppia, jotka tehdään melusuojien tavoin korvan mallin mukaan. Tulpat estävät veden pääsyn korvakäytävään ja istuvat käyttäjälleen hyvin. Tulppia ei suositella käytettävän sukeltamiseen.

Hinta: 81€

Unitulpat

Yksilöllisesti valmistetut unitulpat takaavat hyvän yöunen. Tulpat vaimentavat kuorsauksen, liikenteen ja muut häiriöäänet. Unitulpat ovat valmistettu erittäin pehmeästä silikonista ja niitä on mukava käyttää läpi yön. Tulppiin on saatavilla monta eri värivaihtoehtoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

 Hinta: 81€

Comments are closed.