Loading...
Kuulonsuojaus 2023-10-04T07:19:22+02:00

Suojele arvokasta kuuloaistiasi

Kuulonsuojaus on tarpeellista, jos et saa selvää melun takia toisen puheesta metrin etäisyydeltä. Kuuloa voi suojata vähentämällä altistusta melulle tai käyttämällä kuulosuojaimia. Me Kuulostudiossa valmistamme yksilöllisiä kuulosuojaimia sekä uima- ja unitulppia.

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Kuulonsuojaimet suojaavat sinua melulta ja näin ollen vakaviltakin kuulovaurioilta. Suojaimet soveltuvat erityisesti esimerkiksi muusikoiden käyttöön, meluisaan työympäristöön, ja moottoripyöräilyyn. Pehmeät ja joustavat kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti, joten ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti. Voit valita suojaimiin mieleisesi värin lukuisista eri vaihtoehdoista.

Kuulostudion kuulonsuojaimiin kuuluu yhdet Dm- merkkiset suodattimet. Vaimennusvaihtoehdot suodattimissa ovat 9dB, 15dB, 20dB tai 25dB.

Saat meiltä nämä mahtavat kuulosuojaimet hintaan 208€. Tuotteeseen sisältyy yhdet suodattimet. Suojaimien toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta 208 €

Kuulonsuojaimet ryhmätilauksena

Tilatessasi isommalle porukalle kuulonsuojaimet saat alennuksen tuotteesta. Kysy asiasta enemmän toimipisteistämme.

Uimatulpat

Kuulostudiosta voi myös tilata yksilöllisiä uimatulppia, jotka tehdään melusuojien tavoin korvan mallin mukaan. Tulpat estävät veden pääsyn korvakäytävään ja istuvat käyttäjälleen hyvin. Tulppia ei suositella käytettävän sukeltamiseen.

Hinta 129,00 €

Unitulpat

Yksilöllisesti valmistetut unitulpat takaavat hyvän yöunen. Tulpat vaimentavat kuorsauksen, liikenteen ja muut häiriöäänet. Unitulpat ovat valmistettu erittäin pehmeästä silikonista ja niitä on mukava käyttää läpi yön. Tulppiin on saatavilla monta eri värivaihtoehtoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta 129,00 €

KATSO LÄHIN KUULOSTUDIO