Loading...
Apuvälineasennukset 2018-02-13T11:48:12+02:00

Apuvälineasennukset

Palveluihimme kuuluvat myös apuvälineasennukset, joilla voidaan toteuttaa turvallisem­pi ja käytännöllisempi koti. Asennamme ja huollamme useiden vuosien kokemuksella kuulorajoitteisten hälytinjärjestelmät ja kuulon apuvälineet malliin ja merkkiin katsomatta.

Asiantunteva asen­nus- ja asiakaspalvelu varmistaa täydellisen opastuksen ja vaivattoman käytön asennetuil­le laitteille. Panostamme asiakastyytyväisyyteen, joka näkyy nopeana ja erittäin kattava­na palveluna.

Bellman & Symfon-apuvälineet

Esteetön ja turvallinen koti

Toimintakyvyn ylläpitämiseksi elämän eri vaiheissa tarvitaan erilaisia apuvälineitä. Vanhukset sekä muut erityisryhmät asettavat kodin toimivuudelle kovat vaatimukset. Apuvälineiden tarve saattaa tulla myös hyvinkin yllättäen äkillisen sairauden takia. Taitavalla suunnittelulla ja apuvälineillä voidaan helpottaa kuulovammaisten normaa­liarkea.

Apuvälineasennuksissa kiinnitämme erityistä huomiota kuulovammaisen asiakkaan ja kodin asettamiin vaatimuksiin. Tavoitteena on esteetön ja turvallinen toimiminen omas­sa kotiympäristössä.

KATSO LÄHIN KUULOSTUDIO