Loading...
Kuulokojeet kuukausihinnalla 2020-08-20T09:52:05+00:00

Huoletonta kuulokojeen käyttöä kiinteään kuukausihintaan

Suomen Kuulostudio Oy tuo markkinoille uuden tavan hankkia laadukkaat kuulokojeet edullisesti. Tällä uudella tavalla takaamme käyttäjälle kuulokojeen huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin. Käyttöönottomaksu sisältää kuulontutkimuksen, kuulokojeet ja sovituksen, sekä kontrollikäynnin kuulontutkijan luona. Käyttöönottomaksun jälkeen maksetaan vain kuukausimaksua ja tämä kattaa normaalin käytön tuomat huollon tarpeet, säädöt ja korjaukset.

Kuuden (6) kuukauden käytön jälkeen, sopimuksella on yhden kuukauden irtisanomisaika, joten voit ottaa palvelun käyttöön vain väliaikaisesti, jos esimerkiksi odotatte pääsyä kunnalliseen kuulonkuntoutukseen.
Kuulokoje uusitaan tarvittaessa noin kolmen vuoden välein, jolloin käytössä on aina asianmukainen ja oikeanlainen laite asiakkaan kuulolle.

Voit valita perustason, edistyneen tason tai huipputason kuulokojeen. Käyttöönottomaksu määräytyy kyseisen tason mukaisesti. Kuukausimaksu on kaikissa sama.  Asiakas voi halutessaan lunastaa käyttämänsä kuulokojeen itselleen kuuden kuukauden käytön jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan Hallituskatu 26, 96100 Rovaniemi (saatavilla vain Rovaniemellä)